AllianceFrançaise Hongrie

l’alternative culturelle

logo accueilPécsAgendaProgramme de la 27ème édition des Semaines de la Francophonie (...) › Március 23 - 10.00 : Frankofón Páros Pétanque Kupa

Március 23 - 10.00 : Frankofón Páros Pétanque Kupa

A Magyarszéki Önkormányzati Sportegyesület az Alliance Française Pécsi Francia Kulturális Egyesület támogatása mellett az idén is megrendezi a Frankofón Pétanque Kupát.

A hagyományoknak megfelelően most is a mediterrán Baranya festői szépségű pécsi Tettye parkjába várjuk a pétanque szerelmeseit az év első szabadtéri megmérettetésére.

Időpont : 2019. március 23. 10.00.
Helyszín : Pécs, Tettye
Formáció : Duplett (páros)
Nevezési díj : 1000 Ft / fő (AF tagoknak : 500 Ft / fő )

A verseny nyílt, bárki nevezhet kortól, nemtől függetlenül, kezdő pétanque-osok jelentkezését is várjuk ! :)

Az amatőr és ifjúsági versenyzők / csapatok külön díjazásban részesülnek (amatőrnek minősül, aki még soha nem rendelkezett és jelenleg sem rendelkezik a Magyar Pétanque Szövetség által kiállított érvényes versenyengedéllyel).

Az előzetes nevezéseket a csapattagok és a csapat nevének megjelölésével az info@petanquepecs.hu címre várjuk 2019. március 21. 20 óráig. Minden nevezés visszaigazolásra kerül !

A verseny napján 9 óráig korlátozott számban a helyszínen is elfogadunk pótnevezést.

Azok jelentkezését is szívesen fogadjuk, akiknek még nincs partnerük a versenyre, ebben az esetben a nevezőnek legkésőbb a helyszínen 9 óráig nyilatkoznia kell arról, hogy elfogadja a rendezők által biztosított csapattársat.

A lebonyolítás rendje :
A nevező csapatok számától függően 4 vagy 5 fordulós svájci rendszerű selejtező kör, majd a legjobb 8 vagy 16 csapat továbbjutását követően egyenes kiesés (KO).

Igény esetén "B" versenyt is rendezünk azok számára, akik nem jutnak tovább a selejtezőkből, amelynek lebonyolítási rendje - létszámtól függően - a helyszínen kerül meghatározásra.

Díjazás
I. helyezett : oklevél, érem, kupa
II. helyezett : oklevél, érem, kupa
III. helyezett : oklevél, érem, kupa
IV. helyezett : oklevél

... valamint meglepetés ajándékok :)

"B" verseny
I. helyezett : oklevél, érem, kupa

Golyózzuk körbe idén is a Tettyét ! :D

További információk :
Hámori Vilmos +36 20 256 0499

A rendezők az esemény pontos részleteivel kapcsolatosan a változtatás jogát fenntartják !